Son güncelleme: Ekim 2026
LibBot'a giriş yapın, Ayarlar > Sosyal hesaplar bölümünde ilgili hesabın yanındaki Bağlantıyı kes düğmesini kullanın. Bu işlem hesabın erişim ve yenileme token'larını, kullanıcı adını ve bağlantı kaydını veritabanımızdan kalıcı olarak siler.
Instagram veya Facebook ayarlarınızdan Uygulamalar ve web siteleri bölümüne giderek uygulamayı kaldırabilirsiniz: Facebook ayarlarında "LibBot Social", Instagram ayarlarında "LibBot Social - IG" uygulaması kaldırılmalıdır. İzin kaldırıldığında LibBot hesabınıza artık erişemez. Instagram'da uygulamanın iznini kaldırdığınızda bağlantı verileriniz LibBot'tan otomatik olarak silinir.
Gönderiler, kaynaklar ve metrik geçmişi dâhil kurumunuza ait tüm verilerin silinmesini istiyorsanız kurum e-posta adresinizdenpr@libedge.com adresine "Veri silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Talebiniz doğrulandıktan sonra en geç 30 gün içinde verileriniz silinir ve size bilgi verilir.
Yasal yükümlülükler gereği tutulması zorunlu kayıtlar dışında veri saklanmaz. Instagram üzerinde yayınlanmış gönderiler Instagram'a aittir; bunları Instagram üzerinden silebilirsiniz.
LibEdge — LibBot Sosyal Medya Yönetim Platformu